середу, 18 березня 2015 р.

Кліпи, що знімалися в Туреччині

 Українські естрадні виконавці полюбляють поєднувати роботу та відпочинок закордоном. Найчастіше вибір падає на сусідню країну, що пропонує туристичний рай за концепцією all inclusive на відстані кількагодинного перельоту. Дійсно, де ще знайдеш такі розкішні екзотичні локації для зйомок - узбережжя трьох морів, руїни древніх міст, мальовничі курортні містечка та гостинні готелі. Тож ось підбірка кліпів, що знімалися в Туреччині.

Car Song, Ані Лорак, 2005



Ані Лорак, напевно, більше ніж будь-хто з українських співаків любить та цінує все турецьке. В серпні 2005 року зірка швидше за все ще не мала наміру поєднати долю з турецьким мачо, тож відпочити та попрацювати до сонячної Туреччини відправилася в компанії знімальної групи та режисера Семена Горова. Зйомки кліпу на англомовну пісню "Car song" проходили в готелі Rіva Dіva Exclusіve в Кемері та на руїнах древнього античного міста Фаселіс. Спеціально для зйомок арендували червоний кабріолет та невеличку заправку.

"Хвилі", Віктор Павлик та  "Павлики Internаtionаl", 2009



І знову в кадрі Кемер. Ветеран української естради Віктор Павлик деякий час жив та працював в Туреччині, знає мову та звичаї цієї країни, і ось нарешті вирішив зняти тут кліп. Протягом чотирьох діб співак разом з учасниками гурту "Павлики Internаtionаl" знімав відео на оновлену версію своєї старої пісні "Хвилі".

 "Do you want it?", Олександр Пономарьов, 2010



 Цей кліп є результатом першої роботи Олександра в ролі режисера. Зйомки відеo відбувалися у кількох країнах: на Кіпрі та Кубі, під час сімейного відпочинку, та у Туреччині, куди родина Пономарьових завітала на весілля до Ані Лорак. Цікавою родзинкою кліпу стала участь сина Олександра Пономарьова у зйомках. Під час родинного відпочинку маленькому Олександру дозволили уперше покуштувати морозива. „Великий вафельний ріжок ледь уміщалося в маленьких рученятах сина і все обличчя Сашка було вимазане морозивом, – посміхаючись, згадує Олександр Пономарьов. – Камера завжди була з нами і ми встигли зафільмували ці кумедні кадри, а деякі з них включили до відеокліпу”. Пісня вийшла дуже динамічною та жартівливою. На глядачів чекає неочікуваний фінал - доказ того, що в співака з почуттям гумору все ОК.

"I don't know why", Сантa Дімопулос i Василь Бондарчук, 2011



 Санта Дімопулос також полюбляє відпочивати на турецьких курортах. Ще перебуваючи в складі відомого тріо, Санта записала дует з Василем Бондарчуком. Спільнy роботy двох виконавців планували висунути на участь у відбірковому турі на конкурс «Євробачення-2012», але від України того року виступила Гайтана.

"Так сильно", Іван Дорн, 2011



 Свій третій кліп співак вирішив зняти в місті Белек. Сюжет відео простий - в кадрі Іван грає в гольф, прогулюється вузькими вуличками курортного містечка чи пляжем, катається на мотоциклі і взагалі насолоджується життям. Під час зйомок на гірський дорозі стався інцидент - співак, не помітивши припаркований за поворотом автомобіль, врізався в нього та впав з мотоцикла. Обійшлося без серйозних наслідків, але травмована права нога значно ускладнила подальший знімальний процес. Хоча й в кліпі цього не помітно.
"Для того, щоб зняти нормальне відео, потрібно: розбити мотоцикл на 2000$, віддати в залог паспорт і костюм, стати на коліна та розплакатися перед охоронцем гольф-клуба, кульгати в 70% відеоряда і поставити коричневу крапку в Central park Анталії. Приємного перегляду!" - прокоментував кліп виконaвець.

Також влітку 2014 в Туреччині знімали кліп ще однієї учасниці "ВіаГри" Тетяни Котової. Але саме відео досі не було опубліковане.
Додати заголовок

Читайте також:



Немає коментарів:

Дописати коментар